Bedrijfsovername Gerber Revac in De Rijp

Gerber De bedrijfsovername van Gerber Revac B.V. door de heer Bossenbroek is begeleid door Sophista. Gerber Revac B.V. is een fabrikant van vacuümgevormde verpakkingen.

Bedrijfsovername

De heer Bossenbroek wilde met de bedrijfsovername van Gerber Revac het aanwezige groeipotentieel verwezenlijken en de onderneming verder uit bouwen. De heer Bossenbroek, eigenaar van Tritam Handelsonderneming, was al sinds 1998 een regelmatig terugkerende klant van Gerber Revac voor de inkoop van schuifblisters, toen de eigenaar de onderneming wenste te verkopen.

Rol Sophista

De werkzaamheden van Sophista bestonden naast de algehele procesbegeleiding van de bedrijfsovername uit het uitonderhandelen van de transactie en daarmee samenhangend het opstellen van de overeenkomsten en het regelen van de financiering.

Resultaat

De bedrijfsovername heeft plaatsgevonden middels een activa/passiva transactie. De heer Bossenbroek heeft Gerber Revac overgenomen en de activiteiten succesvol ondergebracht in Tritam Handelsonderneming.

Gerber Revac in De Rijp

Gerber Revac is met name gespecialiseerd in blisterverpakkingen voor de non-food sector en levert zowel een uitgebreid assortiment standaardblisters als voor de klant op maat gemaakte blisters. De onderneming bestaat reeds meer dan 30 jaar en is gevestigd in De Rijp, Noord-Holland. Kijk voor meer informatie op: www.gerber.nl.

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10