Toetreding André Scheirlinck als partner

Trots delen wij mee dat per 30 juni onze medewerker André Scheirlinck is toegetreden als managing partner. De toetreding ‘uit eigen kweek’ is het gevolg van de groei van de diensten en verdere uitbouw van ons kantoor.

André “André is al lange tijd aan Sophista verbonden en heeft sinds 2008 veel ervaring opgedaan in de overnamemarkt. Hij is een betrokken en betrouwbare adviseur voor onze klanten en wordt gewaardeerd voor zijn expertise en actieve aanpak. Sophista groeit de laatste jaren goed door en met zijn toetreden houden we onze strategische focus vast. Ik heb er veel vertrouwen in dat we op dezelfde voet met het gehele team van Sophista onze adviesdiensten aan onze klanten blijven aanbieden en onze organisatie verder kunnen uitbouwen,” aldus managing partner Pieter van den Berg. 

André André aan het woord: “ik ben trots op het bereiken van deze mijlpaal voor ons kantoor en voor mijzelf. Trots op wat wij allemaal gerealiseerd en opgebouwd hebben. Ons hechte team staat garant voor vele succesvolle transacties en een schat aan ervaring en expertise. Als verlengstuk van hun eigen organisatie staan wij ondernemers en familiebedrijven met raad en daad bij. Ons doel is altijd strategische waarde te creëren voor onze klanten. Onze projecten variëren in omvang, maar zijn vrijwel altijd uitdagend en complex omdat de bedrijven allemaal uniek zijn en met bloed, zweet en tranen door de ondernemers zijn opgebouwd. Daarom voelen wij ons ook persoonlijk betrokken. Met onze inzet en expertise halen wij het maximale uit een transactie”.

Over André Scheirlinck

André Scheirlinck (1980) rondde in 2004 zijn studie bedrijfseconomie aan de VU af en startte zijn carrière als project controller bij een beursgenoteerde multinational. Sinds 2008 is hij werkzaam bij Sophista fusies en overnames in Alkmaar. In de afgelopen jaren heeft hij vele overnametrajecten succesvol begeleid met het team van Sophista. Als Register Valuator is hij daarbij gespecialiseerd in complexe waarderingsvraagstukken in het kader van transacties, uitkoop, inkoop, echtscheidingen, schades en value based management.

De medewerkers van Sophista feliciteren André met het behalen van deze mijlpaal en wensen hem veel succes toe in zijn werkzaamheden.

teken

 

 

 

 


terug naar nieuwsoverzicht

KOM ONS

 

TEAM VERSTERKEN
 

BEKIJK DE VACATURES

Maak kennis met 

 

DE MENSEN

 

VAN SOPHISTA

 

OVER SOPHISTA
 

Stel ons een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 72 540 80 10